Arnoud van Opijnen

Partners


Veluwse Golf Club

Veluwse Golf Club

Arnoud is als PGA/A golfpro verbonden met de Veluwse Golf Club. Hij geeft les op de driving range en ook in de baan. Daarnaast is clubfitting één van de vele mogelijkheden.

PGA Holland

PGA Holland

Als playing- en teaching professional wil je natuurlijk dat jouw belangen uitstekend behartigd worden en dat je alle tools aangereikt krijgt om de beste te zijn én te blijven. Dit kan door PGA Holland, internationaal hoog aangeschreven en één van de beste opleiders te wereld. PGA Holland biedt je niet alleen opleidingen en bijscholing, maar organiseert ook educatiedagen en toernooien die meetellen voor de order of Merit. Met uitstekende carrière perspectieven in binnen- en buitenland ben je verzekerd van een goede job. Voor de internationale contacten is de PGA Holland aangesloten bij de overkoepelende PGA’s of Europe.

De Witte Juffer

De Witte Juffer

Het clubrestaurant van de Veluwse Golf Club is De Witte Juffer. Lunch of diner.
Als u gezellig wilt komen lunchen of dineren met familie of vrienden, dan bent u van harte welkom. Graag horen wij dit op tijd in verband met de inkoop. Culinaire groeten, Laurence & Natasja

Startende golfers

Startende golfers

Golf is een een sport voor jong en oud! U kunt individueel golfen of u kunt in groepsverband spelen met vrienden, kennissen of clubleden. Elke golfbaan is anders en daardoor is het erg leuk om op verschillende golfbanen te golfen. Een ronde golf duurt tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk of u 9 of 18 holes speelt, en kan afgesloten worden met de befaamde hole 19 in het clubhuis waar u kunt nagenieten van uw gespeelde ronde. U ziet het, golf is een veelzijdige sport met veel keuzevrijheid voor de golfer. Maar hoe begint u met golf?