Arnoud van Opijnen

Jucad GT

€ 3400

Met deze sportwagen komt de passie van Le Mans in de golfronde! De JuCad GT, waarvan het frame van puur carbon is, brengt de dynamiek en techniek van de race sport op het parcours!Omschrijving

Met deze sportwagen komt de passie van Le Mans in de golfronde! De JuCad GT, waarvan het frame van puur carbon is, brengt de dynamiek en techniek van de race sport op het parcours! De legendarische blauw-oranje betoverd de golfspeler en beloofd een puur formule 1 gevoel. Het onderscheidend ontwerp van JuCad blijft door de duidelijke lijnen en de elegante en tevens stabiele lichtloop wielen behouden.

Deze serie trolleys van het model JuCad Carbon Travel is wereldwijd gelimiteerd en elke trolley wordt met de gewenste nummer, indien beschikbaar, geleverd. Beleef met de JuCad-GT maximaal rijplezier met de bewezen JuCad techniek! De JuCad GT is als manuele trolley en als elektrische trolley verkrijgbaar.


Openingstijden

Vanwege de lessen zijn de openingstijden van de fysieke shop beperkt en zoals hieronder aangegeven.

  • Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zondag
  • 11.00 tot 12.00
  • 13.00 tot 14.00

Afspraken buiten reguliere openingstijden is uiteraard mogelijk. U kunt me altijd even bellen hiervoor. Uiteraard ben ik ook in de winkel als er op overige tijdstippen (groene vlakken in lesagenda) geen lessen zijn geboekt.


DELEN