Arnoud van Opijnen

Jucad Carbon Classic

€ 3400

Deze Carbon-Trolley met zijn on verwisselbare verschijning is de perfecte combinatie van functioneel, sportief en modern design. De JuCad Carbon Classic kan in luttele seconden opgevouwen en opgeborgen worden in uw trolley locker - de beste oplossing voor alle club golfers.Omschrijving

Deze Carbon-Trolley met zijn on verwisselbare verschijning is de perfecte combinatie van functioneel, sportief en modern design. De JuCad Carbon Classic kan in luttele seconden opgevouwen en opgeborgen worden in uw trolley locker - de beste oplossing voor alle club golfers. Met een pakketgrootte van slechts 65x60x20 cm past deze allrounder natuurlijk ook in elke auto. Ondanks zijn minimaal gewicht van slechts 5,8 kg is er geen gewichtslimiet voor uw golftas. De elegante trolley wordt uitgeleverd met de nieuwste lithium-ion high-performance accu, wiens capaciteit groot genoeg is voor twee volle golfrondes en meer. De beproefde en eenvoudige bediening met snelheidsregulering d.m.v. de draaigreep en z‘n ingebouwde tempomat zorgt er voor dat de golfronde nog comfortabeler is en nog meer ontspant. Het bi-colour model is deels gelakt zodat het schitterende carbon goed zichtbaar blijft.


Openingstijden

Vanwege de lessen zijn de openingstijden van de fysieke shop beperkt en zoals hieronder aangegeven.

  • Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zondag
  • 11.00 tot 12.00
  • 13.00 tot 14.00

Afspraken buiten reguliere openingstijden is uiteraard mogelijk. U kunt me altijd even bellen hiervoor. Uiteraard ben ik ook in de winkel als er op overige tijdstippen (groene vlakken in lesagenda) geen lessen zijn geboekt.


DELEN